Ostin silmälasit netistä

silmälasit netistä

Aika jännää eikö totta? Tilata silmälasit netistä. Kuka nyt sellaisia uskaltaa netistä tilata, ei ainakaan mun kaverit. Pari sanokin ihan suoraan, että he menee ihan liikkeeseen, kun ei luota siihen että itse osaisi ostaa ja tilata oikeanlaisia laseja ilman apua.

Mutta meitsi ei olekkaan kuten muut flikat, vaan minä tilasin omat silmälasit netistä tätä ohjetta käyttäen ja no miten kävi. Lue lisää ja saat selville 😀

 

Päivitys: Silmälasiopas kysyi jos haluaisin lisätä linkin myös heidän sivuilleen tähän aiheeseen liittyen. Kyseinen sivusto löytyy linkin takaa.

Miksi tilasin silmälasit netistä

Jos pitäisi keksiä syy ja kuvailla sitä yhdellä sanalla, olisi se ehdottomasti valikoima. Nimittäin itse välitän aika paljon siitä millaiset lasit päähäni laitan, ja sen takia mitä enemmän mulla on vaihtoehtoja, sitä enemmän mulla on valinnanvaraa sen suhteen. Ja muutenkin tykkään ihan shoppailusta, niin ei mua haittaa viettää paria tuntia katsellen erilaisia silmälaseja ja pohtien sitten niistä, mitkä tilaisin.

Toinen merkittävä syy oli sitten hinta, sillä netissä lasit vaikuttaisi keskimäärin olevan ainakin joku 25 % halvempia, monesti tätäkin enemmän, varsinkin jos jaksaa käydä lävitset noita tarjouksia.

Mutta se on niin vaikeaa

Uskoisin että suurempi osa tilaisi lasit verkosta, jos se ei olisi niin vaikeaa. Tai jos ainakin ei joka paikassa sanottaisi sen olevan niin vaikeaa. Nimittäin omalla kohdallani se ei ollut mitenkään erityisen vaikeaa, mutta joissakin tapauksissa se sitä voi kyllä olla.

Jos kuitenkin silmälasiresepti on ajantasalla, niin kaikki tiedot saa suoraan siitä!  Ei tarvii siis itse kaivaa mitään mittanauhaa käteen ja alkaa laskea millimetrejä. Katsoo vaan mitat ja arvot tosta lapusta, ja kertoo ne sitten kun on laseja tilaamassa netin kautta.

Siis ihan rehellisesti, toi meni tosi helposti mulla. Ja jos se resepti nyt on vanhentunut, tai tuntuu että sen tiedot ei ehkä pidä paikkaansa, niin näöntarkastuksia saa nykyään niin helposti ja monesta paikasta, että ei kannata ton kanssa vehkuilla jos toi on se sun ongelma.

Itse ainakin varmaan siirrän kokonaan melkein silmälasien ostamisen nettiin, niin hyvä maku jäi mulle tosta. Ja suosittelen kyllä teitä lukijoitakin vain kokeilemaan. Ei se ole niin pelottavaa tai vaikeaa kun pelotellaan, kunhan vähän tietää ja katsoo mitä on tekemässä. Ja jos noi tiedot on ajankohtaiset, niin toi käy toosi helposti. Siis tosi helposti oikeesti.