No ei ihme ettei housut mee jalkaan

Huvikseen otin ittestäni mitat ja painon, jos vaikka tästä alkas dieetti maistumaan ni olis joku mihin verrata. Edelliset mitat oon ottanu helmikuussa kun olin kuikeli ja ihan ekat mitat on otettu kesäkuussa kun Bullin valmennus alkoi, eli 11kk sitten.

Painohan on ihan jäätävän korkea ja jos se kiinnostais mua yhtään ni oisin varmaan ihan paniikissa. Vaan eipä jostain syystä hetkauta. Tänä aamuna näytti nimittäin 71,7 eli melkonen amazoninainen vissiin! Mitat oli aika mielenkiintoset. Jos vertaa siihen alotuskuntoon ennen Bullin valmennusta (turha verrata kesään ku olin sillon 3kk hiki päässä dieetillä), niin molemmat habat on saanu 4cm lisää tavaraa, pepun korkein kohta on viis senttiä korkeampi, mutta vyötärö liikkuu samoissa mitoissa kuin alottaessa. Reidet mulla on aina ollu muodottomat ja rasvaiset, nyt oon ihan liekeissä kun sinne on selkeesti tullu lihasta jonku verran alle ja alkaa olemaan edes jotain kaarta jossain. 😀 Reidenympäryshän on mulla tällä hetkellä sama ku mun vyötärönympärys oli elokuussa, hahha!

En siis enää ihmettele miks ei housut mahu jalkaan. Koska pullero. No eiii vaan, hauska näitä on seurata ja kyllähän mää tiiän ettei muhun oo tullu yheksää kiloa läskiä talven jälkeen. Osa on vettä, osa on läskiä ja osa on lihasta. Nyt jos alkas tuo dieetti houkuttamaan ja jäis nuo ranskalaistyyppiset cheat mealit historiaan ni hyvä tästä tulis! Sanotaan vaikka niin että jos dieettaisin rasvoja vähemmäks ni toivoisin löytäväni alta vähän isomman ja vahvemman ihmisen kuin mitä allaolevissa kuvissa näkyy.. Ja jos ei löyvy ni äkkiä takas rasvan alle piiloon!

Joten henkinen terveys ei keikahda nyt näistä luvuista, oon jotenki hävyttömän ylpeä itestäni kuiteski. Ja samalla on niin siistiä huomata miten vähän nää mua hetkauttaa, tai siis kun se paino ei oo enää semmonen mua määrittelevä tekijäjä vaan ihan vaan semmonen luku joka kertoo siitä millä voimalla maa mua puoleensa vetää. Aika isolla. 😉 Muistan sen hetken vuonna 2011 kun menin vaaalle ja vaaka näytti 68kg! Siis 68! Selitin itelle että TAJUATKO LÄSKI ETTÄ PAINAT KOHTA 70kg, siis 70!!! Se oli mun mielestä niin oksettava ajatus että oli PAKKO tehdä itelleen jotain. Nojoo, olihan se kehonkoostumus vähän eri tuolloin ja onneksi aloitin, muuten ei varmaan olis Voimariinia!