Maanantait on parhaita!

Maanantai. Rakastan maanantaita! Varsinkin nyt ku olen jostain syystä lopettanu dieetin aina perjantaina, viimeistään lauantaina. Kjeh. Pikkuhiljaa alkaa kuitenkin nämä muun elämän kiireet helpottamaan ja voin lopettaa ton eijaksa-eikerkee-liikaaisojaasioitapäässä-envoinoudattaaruokavaliota- homman. Eli nyt (taas) täällä ollaan, väkevämmin kuin koskaan!

maanantai

Ainiin. Postaus sisältää tuotteita jotka on saatu yhteistyön kautta (Manninen nutraceuticals). Aamu alkoi nopealla kahvitöräyksellä ja vitamiiniporejuomalla, jonka jälkeen ulkokamat päälle, koira valjaisiin ja menoks. Kello pirisemään 25min päähän ja kävelyä kunnes kello pirahtaa, sitten sama matka takaisin. Lenkin jälkeen pursusin energiaa ja oisin voinu pestä sata koneellista pyykkiä, harmi ku meillä on vaan yks pesukone (ja nyt kun se on pyöriny ja ne pitäis ripustaa, oon ihan valmis jättämään ne sinne rumpuun)! Mutta pointti oli se että olen täällä! Back in the game! Valmis!

En oo treenannu kankkua viikkoon (nyyh), sillä nuo mun lonkkajumit pahenee aina kankkutreenin aikana ja sen jälkeen. Mulla on edelleen ne hirveät jumipaukut tuolla keskellä pakaraa SYVÄLLÄ, niitä pitäis pallon kans hieroa mutta ku mun palloille meinaa käydä köpelösti siinä hommassa.

Sain onneks Voimariinin fb-sivulla vinkkejä että jääpallo on kestävämpää tekoa ostoksille siis! Oon nyt myös havainnu että se kankkujumiasia liittyy olennaisesti myös lonkankoukistajiin, vasen puoli lonksuu ja muljuaa ja just tuo vasen puoli on muutenkin se joka jumittaa. Prässissä en voi tehdä ollenkaan kun en saa vasenta polvea lähelle rintaa, tuntuu paine ja ahtaus tuolla lonkankoukistajassa. Oon automaattisesti ajatellu että kyykyt ei varmaan myöskään onnistu, sillä niissä on lähes sama liikerata. Kyykkyjä mulla ei oo pakaralle ollu vähään aikaan ohjelmassa muutenkaan, joten en oo kokeillu. Eilen rohkaistuin ja ajattelin kokeilla kyykätä vapaalla tangolla (Smith ahdistaa mua) ja kappas, sehän ei tuntunu yhtään pahalta tai ahtaalta!! Sitten tajusin että siinähän on valtavasti eroa prässin asennon kanssa prässissä selkä ja lantio on fiksattuna siihen yhteen asentoon eikä ne voi tulla yhtään vastaan, kyykyssä taas selkä luonnollisesti pääsee eteenpäin ja voi helpommin pyllistää taakse. Tarvisin ehkä koroketta pari senttiä kantojen alle, nimittäin menee liikaa tuo painopiste taakse ja sitä myötä selkä eteen, kun kirraa akillesjänteistä kiinni. Otin eilen pari videotakin mun kyykystä ja tänään kaappasin pari kuvaa. Kuten huomaa, en pääse ihan ass-to-grass- tyylisesti vaan yläkroppa lähtee painumaan eteen, mutta hyvältä se tuntu silti selässä ja sopivan pahalta kankussa. 😉 Saa kommentoida asentoa jos huomaa muita vikoja ku minä. Ja edelleenki keskityn tuntumaan enemmän ku isoihin romuihin. Tai sitten tää on sitä heikkojen puhetta. Easyfitillä kuvaaminen on kielletty, mutta ollaan Elinan kanssa sovittu että jos ketään ei kuvista tunnista enkä riko mitään säädöksiä niin aaaasia kunnossa.

 

Huomasin myös videolta että tältäkö mää näytän takaa mun reenihousuissa?! Tästä lähtien otan kaikki pallopylly-kommentit vastaan hyväksyen ja hiljaa nyökytellen. On kiva huomata että vaikka kropassa on rasvaa, on yleisilme ihan treenattu, näin niinku mun mittakaavalla ja verrattuna vain ja ainoastaan aiempiin versioihin itsestäni.

Kävin myös Mannisella hakemassa täydennystä varastoihin, sain tuotteet yhteistyön kautta. Latausjuoma (Mania) oli lopussa ja treenijuoma (EAA) vähissä, joten nappasin ne mukaan, Lisäksi sain TIETENKIN mun ykkösrakkautta, vaniljapuddea ja uutena tuttavuutena banaani-toffee-puddea! En oo vielä maistanu ku viikonloppu meni keksejä syödessä, mutta mitä sanotte, oliko jo aikakin kokeilla muita makuja? Ainiin ja kiitos Anssi sheikkeristä jonka ryöstin. Kysyin luvan ja kerroin että tunnustan kaiken. Nyt tunnustin.

 

Siinä on siis yksi täysi, yksi vajaa, yksi uusiokäytetty (prodepönttö 4,5kg ei ihan mahu mun lisäravinnekaappiin) ja kaksi tyhjää. Ja tyhjät saa tänään uuden kodin kun vien ne Askolle, joka muuten itsekin kirjottelee blogia. Asko on ihan mahtityyppi ja ihailen miehen elämänasennetta omalta mukavuusalueelta kannattaa mennä pois, että voi oppia uutta! Vai mitä sanotte siitä, että parimetrinen mies lähtee harrastaamaan street-tanssia tunnille, jossa käy vain naisia ja ilman aiempaa kokemusta tanssista? Tai siitä, että siirtyy IT-alalta opiskelemaan liikunnanohjaajaksi? Niinpä. Rohkeaa. Ihailtavaa. Lue lisää esimerkiksi täältä. Kaiken lisäksi Asko on huippulahjakas valokuvaaja ja on ottanut minusta allaolevan kuvan. Meikin ja hiukset teki ihana Maisa Repola Lorealilta. <3

Jänniä juttuja on myös tulossa. Kahdet kuvaukset kolkuttelee tulevaisuudessa, toisten piti olla Markku Hyttisen kanssa jo parin viikon päästä kuntosalilla mutta en koe olevani kuvauskunnossa (tai siis sellaisessa kuin haluan kuntosalikuvissa olla), joten ne siirtyvät vähän myöhemmälle keväälle. Toiset lyödään ihan justiinsa Anssi Laurin kanssa lukkoon, sillä muuten livistän. Anssin kanss kuvailtiin kerran aiemmin ja olin rasvaisessa kunnossa, jopa enemmän kuin nyt, ehhe. Vielä olis kolme viikkoa aikaa ennen noita kuvauksia, ehtii juuri sopivasti parantaa tapansa.

Ihanaa maanantaita ja viikon jatkoa kaikille! Ps. tällä viikolla pitäis tulla se Aamulehden juttu, iik!