Diettailuvalitusta

Jotenki ei tämä dieetti nyt oikein lähe lentämään siivilleen. Niin helppoa kuin se teoriassa onkin noudattaa vaan ohjeita niin käytäntö silti tökkii. Ottaa päähän tuo jatkuva eväiden tekeminen ja kokkaaminen. Silti teen sen. Mutta se ottaa silti päähän. Mutta silti teen sen. Puddinkipönttökin on taas tyhjä ja ruoka maksaa kamalasti. Omegat röyhtäyttää ja kaikki on huonosti. Noeeeei ole, mutta tiiätte tunteen?

 

Oon ollu välillä aivan VILLI ja korvannu marjat satsumalla, ostimpa myös kerran välipalaksi Skyr- rahkaa (jossa muuten on lähes samat arvot kuin normirahkassa, on vaan pirun kallista)!

Tein myös riisipuuroa eli heitin Keson sekaan steviaa ja kanelia. Paremman puutteessa, juu u! Jouluna aion sekottaa normiriisipuuroa ja raejuustoa, jolloin saan ihan hyvän aamupalan kun muutenkin söisin kaurapuuroa ja raikkaria. Tarpeeks lähellä 😉

hamppari
Tahtoo, tahtoo niin kovasti!!

Aamupalan kans ei oo koskaan mitään ongelmia koska RRRRAKASTAN mun aamupalaa! En kyllästy IKINÄ! Puuroa, raejuustoa, pilttiä, soijalesitiiniä ja salipäivinä bansku!

Lämpimien ruokien kokkailu nyrppii ja jurppii jostain syystä ihan kauheesti. Kiltisti silti jasmiiniriisiä ja seitiä, se on namia kun nakkaa ruususuolaa sekaan! Oon luullu vihaavani seitiä mutta ostin kerran köyhyyspuuskassa. Nam! Nakkaan omat seitipalat ihan vaan runsaaseen veteen ja annan keittyä siellä kypsäksi 🙂

 

Selkäreenissä veri (melkein) lentää! Vauvakädet vois jo parkkiintua niin ei tarttis aina noita nahkoja aukoa, nii!

 

Ja hei nyt kun kerran alotettiin niin miksei jatkettais? Mun ykkössääntö: kun löydät hyvän valon, käytä se. Olen todennut että työhuoneen ylhäältä päin tulevassa valossa mulla on hyvät kylkilihat, kun taas makkarin sivusta tuleva valo luo illuusion etureiskoista eli reisilihaksista. Se luo myös illuusion takareisilihoista, mutta koska se vaatis semmosia pyllistelykuvia että jopa minä häpeäisin, niin en nyt sitten laita tänne semmosia.

Oon tässä miettiny tätä hommaa että miksi en nyt jotenkin saa tätä dieettiä elettyä sillain kunnialla ja ainoo syy minkä keksin on se että oon mukavuudenhaluinen enkä halua kieltää asioita itteltäni. Kun mulla haluttaa jotain, mää teen sen. Ja näköjään haluan enempi syyä joskus karkkia kuin näyttää superkuumalta ja omistaa kiinteät valtavat reisilihakset ja kankut. Niih. Haluaisin kyllä haluta olla tiukassa kunnossa niiiiiin kovasti ettei mua oikeasti haittais että se vaatii sitoutumista ja ehdottomuutta, mutta ei se pakolla tule.

En nyt aio alkaa vääntämään karkkia kaksin käsin (koska tein sen eilen. Marmeladia, hyih), vaan menen kohta salille ja syön seitiä ja jasmiiniriisiä. Mutta on aina hyvä pohdiskella näitä hommeleita.

OON MUUTEN LOMALLA! SAA ONNITELLA! WOHOOOOO! Josko nyt olis aikaa kuvailla loput joulukalenterikuvat? 😀 Oh my, olen niin aikaansaava. 😉